Peris

En una final per respirar amb soltura, en acabar el partit el Valencia CF es va sentir ofegat, que és com es viu a la part baixa de la taula. Errades en el desencert ofensiu i la creu de la mala defensa en les jugades a baló parat deixen als valencianistes en una situació que, si es mira el futur, pinta a hivern per sempre.

Arrancava l’equip amb un ritme distint, probablement per la insistència anímica de Baraja, primer pas per poder eixir del fang. Amb una idea de dibuix on les vores tenien major protagonisme, els primers impactes van ser parades de Soria, un porter que, encara que a Mestalla no va estar encertat en l’anada, és dels que dona punts. Bon compte pot donar Lino. Sobre tot en una clara, després d’una taconada de Kluivert. I, tot seguit, per corroborar, una altra menys clara amb el mateix final.

Com és norma, la cita habitual de Mamardashvili amb les parades de sempre, que sostenen a l’equip quan es produeix l’intercanvi de colps. Gayà, per la seua lesió, i Fran Pérez, per la seua electricitat, van ser protagonistes des de diferents prismes. Sembla preocupant el cas del capità, per les informacions mèdiques inicials. I no deixa de ser una mala notícia quedar-se sense un dels fars que han de donar llum en la foscor. En estes situacions, encara que a l’aficionat de a peu el cos li demane canviar a tots alhora, el que cal és recuperar els efectius, ja que només es pot mirar a la pedrera si es vol buscar algun revulsiu que no estiga intoxicat, per denominar-ho d’alguna manera, de la dinàmica negativa.

La nova mala defensa en les jugades a baló parat va propiciar el càstig de sempre. Una nova derrota, la cinquena seguida en lliga, que apreta més el nus a la gola del valencianisme. I una de les claus, el que van dir els dos entrenadors, res sospitosos a la causa valencianista. Tant Baraja com Quique demanaren, com a punt de moviment, que la gent estiga al costat dels jugadors. El calor farà més que el fred de la grada. Sense deixar de mostrar el descontent amb la gestió. Nova prova, dissabte, quan arriba la nit.


Déjanos un comentario