Jomi Lavarías

Había que cubrir el expediente y se cubrió. Aunque estos partidos, lo sabemos de sobra, entrañan cierto peligro, hoy el Valencia CF en La Nucía, lo resolvió con cierta solvencia.

Una buena dosis de efectividad y contundencia sirvió para ganar y clasificarnos para octavos sin apenas complicaciones.

Gattuso aprovechó para hacer rotaciones y algunos futbolistas que gozan de menos minutos se reivindicaron, como ha sido el caso de Kluivert, Jesús Vázquez y Lato principalmente. El neerlandés brilló por encima de todos. También Hugo Duro, pese a hacer un partido muy gris, anotó el tercer tanto que debería servir para que coja confianza. Mosquera también supo aprovechar la oportunidad y rayó a buen nivel.

Por contra Marcos André deambuló por el terreno de juego y volvió a demostrar que se pagó un precio excesivo por un jugador muy normal, y me da igual si lo fichó o Bordalás o no, el caso es que quién se gastó las perras fue el club.

En definitiva, partido serio del Valencia y a octavos sin sobresaltos.

Amunt 4ever.


Peris

Quan els partits s’encarrilen tan prompte, les lectures d’aquells que fem cròniques canvien de color. Però en la prèvia, com ha passat en la història valencianista sempre, el valencianisme patidor sempre va amb la mosca darrere l’orella. Històrics motius hi ha per tindre cusquerelles al bescoll. No ha sigut el cas del partit contra La Nucia, on una individualitat de Kluivert va fer que tot el que va passar després anara a favor de corrent. I després, una acció col·lectiva, fent arribar a Moriba, allò que es desitja que ocòrrega més a sovint. Diverses maneres de curar l’ànima de la parròquia.

I una vegada resolta la papereta esportiva en la primera part, calia cosir la emocional de part de la plantilla. Amb Duro i el seu idili amb la copa. Amb Lato i Vázquez demanant ser part de plantilla per seguir pujant de nivell. Amb el propi Justin demanant fer algo més que ser un revulsiu. I els defenses, buscant ser opcions per seguir complicant-li l’existència esportiva a Gatusso. Oportunitats guanyades. I algunes, també, perdudes. Sembla un tòpic més, però gener deixarà moltes coses al seu lloc.

I per ficar en perspectiva les competicions, la copa són sis partits. Màxima rendibilitat.

Déjanos un comentario