Peris

Si parlàvem de sumar de tres després de l’empat davant el Rayo per a seguir creant certa dinàmica, la derrota a Almeria deixa el primer enfrontament directe amb la perdua del gol average. Deu minuts de ‘torrija’ pasqüera al principi de la segona part van ser prou per als de Rubi que van aprofitar els detalls que va oferir el partit per a ficar-se amb dos gols de renda a favor que, malgrat el gol de Castillejo, primer gol fora de casa en tot 2023, van deixar els tres punts a Almeria. I això que la primera part va ser d’una correció bona per part dels jugadors de Baraja, amb dos accions dubtoses de penal que es van quedar en això. Sense cap revisió. Sense cap opció. Per tractar de buscar culpabilitats, hi ha corrents que parlen de campanya de la RFEF, cobrant factures per denuncies de la Supercopa. És més senzill. Gestió negligent en la confecció de la plantilla, no aprofitar el recurs del mercat de gener per reforçar l’equip en eixe tram. I ara, correspon a estos jugadors el traure a la institució d’una situació que, amb 30 punts en joc, es val de si mateixa per a no caure al pou.

No cal esperar res de ningú. Ni tan sols de la sort. Tinguen en compte que, si alguna cosa pot eixir malament, eixirà malament. Com que el teu jugador més en forma es lesione muscularment, com és el cas de Kluivert. Si cal deixar algun aspecte positiu és que els jugadors que estàven amb quatre grogues no van vore cap amonestació i podran estar, si no tenen cap contratemps físic durant la setmana, al partit davant el Sevilla FC, on cal tindre els cinc sentits els 98 minuts de duració del partit. Amb això és per on es comença a construir. Cal arribar a la xifra icònica dels 30 punts el més prompte possible. Potser siga el punt inflexiu.

Massa vegades està el Valencia CF amb dubtes. I això, ja saben, no és gens bo. Seguirem confiant amb Cavani, Lino, Castillejo, Gayà i la resta.


 

Déjanos un comentario